Brynäs IF

715632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1138582

Sv: Gå på hockey
MarcusElving:
Ang. försvarstalet i tidningen i morse.
Har full förståelse för att Börje (ursäkta mina usla organisationskunskaper inom brynäs, men fick för mig att den ifrån brynäs utfrågade hette just Börje) försvarar biljettförsäljningen med näbbar och klor..ni förstår, jag har faktiskt varit i samma sits själv...
Jo, det var när jag var upp till 10 år tror jag, och man hade gjort nåt rackartyg..då var det verkligen läge att vakta ryggen och slå sig fri från alla anklagelser så det inte blev några represalier.

Igen så blir man less över brynäs (det här är skrattretande)..HERREGUD människa, ERKÄNN att biljettförsäljninen iINTE fungerar!!! Det är ju inte ens Brynäs fel om jag förstår det hela rätt!
Råkade ut för samma sak förrförra året... hängde på snöret då ticnet öppnade, och klickade som en galning för att hinna först.. Valde 2 platser på D3 när jag kom in, men det "fanns inte" enl ticnet så det blev sekt A eller nåt.
När man väl kom upp så gapade i stort sett hela D3 tom.
FATTA att det är bekymmer med försäljninen för fan.
(Och sen förresten, jo kära Börje...sponsorer fick förtur och köpa hur mycket dom ville...jag fick då ingen indikation att det fanns begränsning på hur många jag fick köpa...)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gå på hockey
Horace76c: Bra att sponsorer, liksom alla andra, får chansen att köpa så många biljetter de vill. Det finns ju ändå platser över. Hoppas de köper ännu fler. Hajar inte problemet. Är det fler som du tycker inte ska gå på hockey?

När vi har lapp på lucken, och enda chansen att få säsongskort är att ärva ett av farsan som på Fenway-park, kan vi snacka om loyaltyprograms och annat, men i detta läget?
Kommentera

Sv: Gå på hockey
Horace76c:
Ja, inte var det mycket rätt att det var en Börje som hade svarat på tal ang. biljetthaveriet i tidningen i morse...var ju Karlsson..
Kommentera

Sv: Gå på hockey
Horace76c:

Börje Olsson jobbar inte på Sätraåsen längre... men det är säkert hans fel i alla fall...
Kommentera