Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1139458

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
arnio: Vi har tydligen sett olika matcher den här gången.
Håller med om de båda första matcherna, där det inte skapats lika mkt framåt som igår.
Men inte heller Färjestad skapade speciellt mkt framåt i de båda första matcherna.
Gårdagens match hade lite annan karaktär, där dom inte såg riktig lika fokuserade och heta ut som i dom två första matcherna.
Nu lyckades vi tyvärr inte ta till vara på detta, mkt tack vare egen ineffektivitet alt Gustavssons storspel.
Och när vi sen inte fick utdelning på det otal chanser som skapades så går dom istället och gör ett par oerhört jobbiga mål rent psykologiskt, för vår del.

Att Färjestad fullständigt skulle ha kontrollerat gårdagens match tycker jag är helt fel.
Och visst: dom hade säkert tryckt på gasen om vi ex fått ledningen eller gjort nåt mål i den press vi hade, men det garanterar väl ändå inte att dom skulle ha lyckats göra mål i det läget?
Min poäng är att dom inte såg riktigt lika heta ut igår och förmodligen hade fått det svårare om vi gjort första målet eller fått utdelning vid 0-1 eller 0-2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Huge: Enligt mig så var Brynäs utspelade igår. Färjestad var minst lika nära att göra sju mål som Brynäs var att göra tre. Färjestad tog knappt i så uppfattade jag det.

Nu gäller det att komma in i spelet som vi hade match två igen. Vart tog kampen, farten och tuffheten vägen igår? Knappt en tackling i matchen, lågt tempo fan det måste vara lite jävlarannama om det här ska gå!!
Skärpning Brynäs.
Kommentera