Brynäs IF

713207 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1161616

Sv: Sjödin petad !
Huge:

"I tjänsten på Brynäs kansli ingick scouting och Sjödin har den gångna säsongen rest runt en hel del och sett matcher på plats.

Det var aldrig den optimala positionen för honom.

– Det blev väldigt ryckigt. Man reser mycket själv och det blir aldrig på samma sätt som när man är spelare eller tränare. Tjänsten jag haft i Brynäs kommer inte att finnas kvar kommande säsong, och nu tar jag det här steget."


(Källa: gd på webben)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sjödin petad !
rackham: Ja, Sjöddas förklaring stämmer väl rätt bra överens med vad man trott på förhand: han vill syssla med hockey på ett mer konkret plan, dvs nära spelarna på isen.
Undrar varför han öht funderade på att ta jobbet som tilltänkt Sportchef från första början?
Kommentera

Sv: Sjödin petad !
rackham: "Jag ska bidra med glädje", säger Sjödin om sin roll i Rögle. Det blir säkert bra. Sjödda är ju känd som ett riktigt spralligt uppåttjack. Jag hör att Meninem ska bidra med småländska bondvisor och Maud Olofsson ska föreläsa om kärnkraftens faror.

Angående sportchefen: Tänker inte alls ge fan i Sundlöv. Han sitter på den viktigaste strategiska posten i Brynäs och får finna sig i att granskas kritiskt. Under hans ledning har Brynäs spelat fyra kvalserier på nio år. Har han haft otillräckliga resurser för göra att ett jobb som han anser bra borde han ha avgått. Ansvaret är ytterst hans.
Kommentera