Brynäs IF

712976 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1176049

Sv: Operation Nordquist!
Jag säger så här, jag vet att alla här inne vill Brynäs allra bästa. Annars skulle vi inte vara inne på det här forumet och diskutera hit och dit. Man ska kunna kritisera och tycka att saker och ting sköts på ett dåligt sätt även om man är supporter. Att säga rakt av, "sluta gnäll och stötta laget istället" känns lite ihåligt. Vi ska såklart alltid stötta laget på matcherna, dels på läktaren och även i kioskerna, barerna och souvenirshopen. Och även genom att vara medlemmar och så vidare. Men man måste även kunna säga att det här skulle jag vilja förändra och det här tycker jag är fel, hur mycket man än älskar Brynäs. Det handlar ju om vad var och en tycker är nödvändigt för att Brynäs ska bli BÄTTRE! Ingen "klagar" eller kritiserar ju för att Brynäs ska bli sämre, utan helt och hållet tvärt om.

Sedan att alla tycker olika är ju naturligt, så är det med allt. Diskutioner behövs, det håller intresset vid liv och angagerar fansen. Men som sagt, i slutändan handlar allt om att vi allihopa vill att Brynäs ska utvecklas till det lag vi en gång i tiden var. Och, vi kommer alltid har olika föreställningar om hur Brynäs ska skötas och hur laget ska spela. Det är härligt tycker jag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
MarcusElving: Det stämmer... men om man nu är ett Brynäsfan, så SKA man inte bara skriva skit om laget o ledningen... vissa verkar bara kasta skit på laget, och inte skriva nåt som är posetivt. Dessa individer är inga brynäsfan... och kan inte sitta o tjura själva, istället för o sprida en så förbannat dålig stämning. Upp med skallen, och håll på vårat kära lag. Det kommer bli bättre! Men det kommer ta tid... Rom byggdes inte på 1 dag. Jag vill också att laget ska bli bättre, men det hjälper inte att kasta dynga på laget över nätet...
Kommentera