Brynäs IF

712843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1176054

Sv: Operation Nordquist!
MarcusElving: Det stämmer... men om man nu är ett Brynäsfan, så SKA man inte bara skriva skit om laget o ledningen... vissa verkar bara kasta skit på laget, och inte skriva nåt som är posetivt. Dessa individer är inga brynäsfan... och kan inte sitta o tjura själva, istället för o sprida en så förbannat dålig stämning. Upp med skallen, och håll på vårat kära lag. Det kommer bli bättre! Men det kommer ta tid... Rom byggdes inte på 1 dag. Jag vill också att laget ska bli bättre, men det hjälper inte att kasta dynga på laget över nätet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
Jonte321: "Jag vill också att laget ska bli bättre,"

Jelfva gnelspik!
Kommentera

Sv: Operation Nordquist!
Jonte321: Såklart att de är Brynäsfan, det förstår du väl själv. Det har ju onekligen gått ganska trögt på försäsongen och det är klart att vissa blir oroliga och börjar fundera lite på hur det står till med saker och ting. Men det betyder ju inte att de inte är Brynäsfan eller att de inte stöttar laget. Du och jag har lite olika syn på vad stötta är. För mig är det inte att stötta laget om man inte engagerar sig ett dugg och bara sitter som säck potatis. Jag är övertygad om att alla som kritiserar och redogör för hur de tycker att saker och ting ska skötas fortfarande stöttar Brynäs som lag, det gör vi alla.

Jag får lov att hänvisa till mitt tidigare inlägg, jag tycker att man kan vara en stöttande supporter även fast man har åsikter och kritiserar laget när det går dåligt. Man ska såklart kunna förklara vad man tycker är fel och vilka åtgärder man tycker är nödvändiga om man ska kritisera. "Brynäs suger, vilket skitlag. lägg ner skiten" funkar inte, det håller jag med om. Men "Sluta gnäll och stötta laget istället" funkar inte heller, då skulle vi inte ha något engagemang kvar.
Kommentera