Brynäs IF

714539 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1179807

Laget mot Frölunda
Så här vill jag se laget mot Frölunda:

Markström (Sahlin)

Jonsson Andersén
Kahnberg Dixon Silfverberg -- Dixon tycker jag är den som är mest lik Joel Lundqvist i spelstilen, han banar väg samtidigt som han har ett bra spelsinne. Silfverberg har också ett mycket bra spelsinne plus att Silver måste få mer speltid.


Hitanen Sundqvist
Somvervouri Hansen Molin -- Somervouri spelar här med en defensiv norbagge som han även gjorde under sin tid i FBK. Tillsammans har han en annan som har mycket speed i sig än, Molin. Molin har ett väldigt bra spelsinne och skulle kunna lägga fina pass till nr8.

Nolander Bertilsson
Dackell Granström Rödin/Sandin -- Dacke och Granis funkade väldigt bra stora delar av den förra säsongen och här tycker jag Rödin bör få chansen. Då han inte tycker jag har fått tillräckligt med speltid.

Lauritzen Sundström Sandin/Rödin -- En intresant formation tycker jag. Basse och Empa är två väldigt tekniska spelare och Sundström är inte heller han oäven i det tekniska spelet. En kedja där motspelare kommer dra på sig många två minutare. Empa och Alex brukar vara två spelare som drar med sig en och annan tvåa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot Frölunda
Pettisbif: Klockrent.. Det kallar jag att få ut max av ett lag.. Tre riktigt bra kedjor..
Kommentera