Brynäs IF

714041 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180305

Sv: Laget mot Frölunda
Totte: Precis!

Håller inte att samla junisarna i samma brunkarkedja heller...

Sprid ut dem i kedjorna! Med klassen de håller i år så höjer de snarare nivån på övriga kedjor samt får förtroende och förutsättningar att växa med uppgiften.

Czarnecki matchar laget helt jävla galet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot Frölunda
bradberry: Jag är kluven över hur man skall använda junisarna. Visst de åker mycket skridskor och tillför mycket entusiasm i spelet men likt förbannat så har deras entusiasm renderat i precis like lite som de äldre spelarnas brist på entusiasm.

Så frågan är om man skall chansa och hoppas att de unga verkligen tar ett jättekliv framåt och börjar producera på de gamla bärande spelarnas bekostnad. För mindre speltid för dem renderar ju i mindre produktion från dem med. Då måste alltså de unga killarna bära laget. Jag tror inte att de har kapacitet att göra det i 53 omgångar. Så vad är bäst i dagsläget? Att hoppas på en "Hail Mary" i form av genombrott för ett gäng unga talanger eller att fortsätta på inslagen linje ett tag till för att ge Dackell och de andra chansen att rättfärdiga sina höga löner?

Jag tror det kommer ut ett väldigt taggat och revnachsuget Brynäs på isen ikväll. Däremot, om det INTE gör det. Ja då kan det vara läge att röra om i grytan rejält och göra markeringar till ett gäng av de bärande spelarna.

Men att sprida ut de unga killarna är i alla fall det alternativ som känns mest vettigt om man skall göra förändringar.
Kommentera