Brynäs IF

712790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180308

Sv: Laget mot Frölunda
bradberry: Jag är kluven över hur man skall använda junisarna. Visst de åker mycket skridskor och tillför mycket entusiasm i spelet men likt förbannat så har deras entusiasm renderat i precis like lite som de äldre spelarnas brist på entusiasm.

Så frågan är om man skall chansa och hoppas att de unga verkligen tar ett jättekliv framåt och börjar producera på de gamla bärande spelarnas bekostnad. För mindre speltid för dem renderar ju i mindre produktion från dem med. Då måste alltså de unga killarna bära laget. Jag tror inte att de har kapacitet att göra det i 53 omgångar. Så vad är bäst i dagsläget? Att hoppas på en "Hail Mary" i form av genombrott för ett gäng unga talanger eller att fortsätta på inslagen linje ett tag till för att ge Dackell och de andra chansen att rättfärdiga sina höga löner?

Jag tror det kommer ut ett väldigt taggat och revnachsuget Brynäs på isen ikväll. Däremot, om det INTE gör det. Ja då kan det vara läge att röra om i grytan rejält och göra markeringar till ett gäng av de bärande spelarna.

Men att sprida ut de unga killarna är i alla fall det alternativ som känns mest vettigt om man skall göra förändringar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot Frölunda
GävleLasse: Och vad kommer Brynäs att få ut i längden av att fortsätta ge Hermansson istid?

Hermansson är ju en gedigen offensiv spelare på allsvensk nivå, men elitserien är för hög nivå för honom, tycker i alla fall jag.
Kommentera

Sv: Laget mot Frölunda
GävleLasse: "Att hoppas på en "Hail Mary"..."

- I mina ögon är de redan etablerade. Tycker CZ gör slarvsylta av spelarmtrl. Som det ser ut nu har vi ingen bra kedja... Tycker allmänt det finns en övertro på Dixons offensiva förmåga. Vad har han visat?- Jo, en bra inställning, hård kropp samt en defensivt skicklig center som läser spelet bra. Men det är väl inte så våran förstecenter ska se ut.

Med nån slags visioner om lagets framtida resultat platsar Dixon som center i 3:e alternativt 4:e. Absolut inte som offensiv härförare! (Läs: Center i A-femman)
Kommentera

Sv: Laget mot Frölunda
GävleLasse: "börjar producera på de gamla bärande spelarnas bekostnad". Det måste vara det knäppaste citatet jag någonsin har sett. Tror du Dackell, Molin och kompani kommer spela i 10 år till. Förr eller senare blir det ett generationskifte, varför inte börja så smått nu? Ge dom yngre chansen och visa vad dom kan. Rödin fick spela 6 min senast, hur lätt är det att producera då?
Kommentera

Sv: Laget mot Frölunda
GävleLasse: Ganska ok att Hermansson får chansen tycker jag. De som inte presterar ska känna flåset. Fel att såga Hermansson för mycket, han har faktiskt gjort ganska många riktigt bra matcher och kan nog i dagsläget i alla fall matcha Rödin. Det viktiga är att alla får sina chanser.
Kommentera