Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180317

Sv: Laget mot Frölunda
GävleLasse: "börjar producera på de gamla bärande spelarnas bekostnad". Det måste vara det knäppaste citatet jag någonsin har sett. Tror du Dackell, Molin och kompani kommer spela i 10 år till. Förr eller senare blir det ett generationskifte, varför inte börja så smått nu? Ge dom yngre chansen och visa vad dom kan. Rödin fick spela 6 min senast, hur lätt är det att producera då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot Frölunda
Totte: Du lever kvar på 70-talet Hur många talanger ett lag får fram blir klubben trogen? Speciellt i Brynäs fall som har begränsade resurser när det gäller ekonomin.

När Dackell, Molin och company går i pension så får man helt enkelt värva nya spelare. Att skola in egna produkter för att bli bärande spelare är inte bara en lång process utan även väldigt osäker.

Kolla på alla talanger som kommit fram under de sista fem åren, hur många är kvar i ES?

"Förr eller senare blir det ett generationskifte, varför inte börja så smått nu? Ge dom yngre chansen och visa vad dom kan. Rödin fick spela 6 min senast, hur lätt är det att producera då?"

Visst är det svårt att producera när man får 6 minuters speltid. Men precis som jag skrev så tror jag inte att en så ung kille som Rödin fixar att axla en äldre spelares mantel under en hel säsong. Det är 53 matcher kvar och det kommer att bli massor av tillfällen för de unga kilarna att visa sig på styva linan.

Vad tror du om matchbilden mot frölunda ikväll? Tror du att det blir offensiv gladhockey från Brynäs sida? Jag tror att det kommer att bli som man sett Brynäs varit tvungna att agera mot dessa stjärnspäckade lag. Att spela smart. Med tanke på hur naivt man sett de unga killarna spela så vet man att det inte räcker till. Här är det blåställ och hårt arbete som gäller och då passar en spelare som Hermansson bättre än Rödin.
Kommentera