Brynäs IF

714557 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180672

Sv: Gör om i kedjorna NC!!
Pettisbif:


Silfverberg - Dixon - Somervuori

Dackell - Granström - Kahnberg

Molin - Hansen - Sandin

Lauritzen - Järnkrok - Rödin

Ex. Sundström och Herman..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gör om i kedjorna NC!!
Gurra88:

Anledningen till att jag vill ha Kahnberg tillsammans med Dixon och Somervouri är att man får helt enkelt en utmärkt första lina. Kahnberg som har bra teknik bra skott och härliga offensiva tacklingar. Dixon som jag har sagt förr påminner en del om Joel Lundqvist. Duktig på teka i offensiv zon smat ett bra spelhuvud. Somervouri har jag här som både framspelare och framförallt målskytt.

Den andra med Dackell-Granström-Silfverberg ser jag som en bra andra lina. Där Dacke har ett mycket bra samspel med Granis som i sin tur har ett bra samspel med Silfverberg. Två kloka spelinteligenta yttrar med en hårt jobbande center, som även ha mycket spel i sig.

Den tredje med Molin-Hansen-Sandin ser jag som en ren defensiv kedja som ej ska ha något spel i 5-3 / 5-4 /6-5 utan Molin och Hansen är ett mycket bra par i Boxplay. Vilket även Dackell-Dixon är. En noll noll kedja.

Den fjärde vill jag ändra till Lauritzen-Sundström-Rödin. Två tekniska yttrar men som ej klarar det fysiska så jätte bra. Sundström mycket bra tekare duktig på att täcka skott. Han tillsammans med Granis och vi har tre riktigt starka boxplay par.

Box play par:
Dackell-Dixon

Molin-Hansen

Granström-Sundström

PP femmor:
1.
Jonsson på blå tillsammans med Kahna,
Dixon framför mål, Somervouri i slottet och Sundström som point. Tycker han borde testas på den positionen. Han har ett mycket bra spelsinne bra tekare om inte Dixon får teka. Samt ett ruskigt bra slagskott.

2.
Hitanen tillsammans med Bertilsson på blå,
Granis framför kassen. Och Molin och Dacke på varsin kant som spelfördelare.

VINN VINN VINN
Kommentera