Brynäs IF

714071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1187114

Sv: Kudroc
GävleLasse: Tycker att du helt missförstått vad Boorken säger.
Jag uppfattar det som att hans positiva omdömen om Frölunda baserar sig på att dom först får bukt med sina problem, bl.a defensiven och backarnas svårigheter i positionsspelet.
Får dom bara ordning på den biten så har dom faktisk verktygen (läs: ekonomin framförallt) och därmed möjligheterna att värva toppspelare.
Jag ser inget i hans uttalanden som motsäger varandra.

"När det gäller Boorks kunskaper inom ishockey så är han duktig, duktig på ishockey som spelades på sent 80 och tidigt 90-tal. Tilltäppt och tråkig kontringshockey a'la 1-3-1."

Vad har det med saken att göra?
Han är ändå en erfaren och duktig tränare som har lärt sig hur ex backarna ska uppträda i egen zon och det oavsett vilket spelsystem laget ifråga använder sig av.
Eller menar du att Boork inte har en aning om hur Frölunda spelar och bara gissar när han kritiserar deras spel i egen zon?

Att Boork sen har egna subjektiva synpunkter på ex Foppa eller hur han anser att andra lag bör spela har ju heller inget med saken att göra.
Han har ju ändå förmågan att se objektivt och sakligt på detaljer i spelet som är allmängiltiga för alla lag, ex positionsspelet i försvarszon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Huge: I och med att Boork tippar Frölunda som serievinnare OCH slutsegrare av guldet INNAN några förändringar gjorts i laget så måste man ju förutsätta att han anser att backbesättningen räcker till men vill ändå varna för att den kan vackla, en varning han nu uppenbarligen hade fog för. Men en sån varning krävs ingen expert att uttala. För är de det så är jag lika mycket expert nu när jag fått "rätt" i mina farhågor att man har dålig bredd på backsidan och att skador blir extra kännbara iom att man bränt de sista pengarna på en center.

Jag läste i arbetarbladet i morse att Berglind blivit axelskadad han med så nu börjar även backupspelara bli otillgängliga. Osannolikt mycket skador, ja kanske, men leker man med elden så bränner man sig till slut. Man kan ju inte dra paralleller på förra säsongen då vi hade enorm tur på skadesidan.
Kommentera

Sv: Kudroc
Oj, jag har nog hamnat fel... Jag trodde det här var Brynäs-boken? :)
Kommentera