Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1187178

Sv: Kudroc
Huge: Haha.. vet inte varför jag ens lägger tid på dina inlägg, för jag skulle få ut mer av att diskutera med min syrras nyfödda bebis då du inte har nånting att bidra med i denna frågan..Jag tycker väldigt mycket om Dahlen, som spelare framför allt. Men att han inte får ut max ur frölunda är inga spekulationer utan det är ren fakta. Och jag tycker han sak ges chansen, tror att det kan vända precis som förra året. Men om man ska göra nån "lösning" som du pratade om. Och idotiidén att värva ytterligare så tror jag nog det är bättre att sätta nån annan på tränarposten före alternativet att köpa in ytterligare material..Och till skillnad från dig så har jag mina egna åsikter. Och följer inte enbart vad sundlöv, Czarnecki eller din stora idol leif boork säger och gör det till dina egna tankar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Gurra88: Är det nån som tvingar dig att svara?
Och du har nog rätt: du skulle nog få ut mer av att diskutera med din syrras bebis.
Ni är nog på ungefär samma intellektuella nivå.
Om man nu kan tala om intellekt i ditt fall...

"Men att han inte får ut max ur frölunda är inga spekulationer utan det är ren fakta."

Stämmer, iaf om man ser till dom 8 matcher som spelats.
Tycker du att 8 matcher är ett tillräckligt underlag för att sparka Dahlen, särskilt med tanke på att han tidigare säsongen lyckats få fart på Frölunda trots liknande säsongsöppningar som den man haft iår?

"Och till skillnad från dig så har jag mina egna åsikter."

Ajfan...
Och hur ska vi kunna veta det och att du inte följer enbart vad andra säger?
Aha, nu begriper jag: du har förstås nån källa som kan bekräfta att du minsann har alldeles egna åsikter men du kan förstås inte avslöja källan...
Kommentera