Brynäs IF

714113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1187188

Sv: Kudroc
Gurra88: Är det nån som tvingar dig att svara?
Och du har nog rätt: du skulle nog få ut mer av att diskutera med din syrras bebis.
Ni är nog på ungefär samma intellektuella nivå.
Om man nu kan tala om intellekt i ditt fall...

"Men att han inte får ut max ur frölunda är inga spekulationer utan det är ren fakta."

Stämmer, iaf om man ser till dom 8 matcher som spelats.
Tycker du att 8 matcher är ett tillräckligt underlag för att sparka Dahlen, särskilt med tanke på att han tidigare säsongen lyckats få fart på Frölunda trots liknande säsongsöppningar som den man haft iår?

"Och till skillnad från dig så har jag mina egna åsikter."

Ajfan...
Och hur ska vi kunna veta det och att du inte följer enbart vad andra säger?
Aha, nu begriper jag: du har förstås nån källa som kan bekräfta att du minsann har alldeles egna åsikter men du kan förstås inte avslöja källan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Huge: Så DU tror att dom är nöjda med vad Dahlen har lyckats presterat så här långt som ledare i klubben?

Du skriver "Stämmer, iaf om man ser till dom 8 matcher som spelats" Jag skulle vilja lova att hade de vart någon annan än Dahlen som hade presterat så här illa så hade han fått gå för lääänge sen.

Sen ska du nog passa dig för att slänga dig med intellektuella nivåer hit å dit, att sitta och vara spydig och otrevlig kan slå tillbakas.
Du ligger nära gränsen till vad som är god kutym här i forumen. Finns ingen som försvara sig så med näbbar och klor vid minsta kritik till vad du tycker/skriver eller när man framför kritik mot klubben.

Detta är ett forum så ALLA har rätt till SIN åsikt tänk på det innans du drar till med spydiga påhopp.
Kommentera

Sv: Kudroc
Huge: Har aldrig stött på nån okunnig i din ålder, och det är i sig väldigt spektakulärt..Vet inte hur många gånger jag ska säga det, du läser ju inte vad jag skriver. Klart han ska vara kvar. Men om det är förändringar som ska göras så är det inte i spelarmaterialet utan i ledarstaben.

Du säger emot dig själv, är det tillräckligt med underlag att värva två nya defensiva backar när det gick såhär dåligt förra året men sen vände?

Sen så vet jag inte om det gick så förbannat bra förra året heller. En semifinal får ses som ett misslyckande med den spelartrupp man hade. Och allt annat än final i år får ses som ett ännu större misslyckande..
Kommentera