Brynäs IF

714387 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1196007

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Bissett19: Ja, visst är det svagt, det har jag redan påpekat.
Verkar som att det går lite i vågor med PP.
Vi har ju spelat riktigt bra i den spelformen i flera matcher. Tror det kommer att bli bättre när både Jonsson och Nordquist är spelklara. Då får vi lite fler alternativ att bolla med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Huge: Problemet ligger inte endast i spelarmaterialet. Det stora problemet är att CZ tar för lång tid på sig att våga göra förändringar, bryta trender.

Brynäs ligger (och låg säkert ännu högre innan den här matchen) relativt högt i ES PP tabell. Så i normala fall så har vi ett "skapligt PP, BRA har man ju först vid 25% och dit hade vi en bit.

Nej problemet är att Håve hade scoutat vårt PP och lyckats hitta de positioner som var bäst, hittat de små detaljer som avgjörde till deras fördel.

Alltså, ska inte en "utbildad och erfaren tränare" kunna bryta en sån trend? Byta pp uppställning. Byta idé. Nu pratar vi om spelare som har det här som sitt jobb. Är man så jävla stereotyp att man bara har EN variant på ett PP? Det har jag svårt att tro. för OM det är så så får de faan träna mer på det.

Att sedan Cz står och gnäller över hur svårt det är får stå för honom. Jag förstår problematiken. Spelarna tänker att nu har vi gott om tid, inget händer och sedan inser de att tiden bara runnit iväg. Cz läser vad som står på tröjan och ser inte allt om en formation/spelare inte är på topp medans en spelare med fel namn på tröjan är hur het som helst får sitta och kallna.

Jag börjar misstänka att det förekommer någon slags hierkari bland spelarna där det är Molin, Dackell, Hansen som står högst i rang och väljer själva om de skall spela eller inte.

Nu är det upp till bevis för CZ framöver.
Kommentera