Brynäs IF

710649 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1196035

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
GävleLasse: Vad gäller PP mot HV igår så blev det väl på något sätt överflödets förbannelse. Brynäs, som alla hockeylag har två PP-formationer, men kan kunde inte köra med bara dem i drygt 10 minuter i andra perioden. Resultatet blev att spelare som normalt inte spelar PP fick en del speltid och det såg ju inte sådär kanonbra ut, precis.

Tacklingen på Molin var riktigt ful. Matchstraff helt rätt dömt och jag skulle bli förvånad om det inte blir någon matchs avstängning utöver det. Han kör upp armbågen och trycker ner Molin i sargen med full kraft.

Kahnberg var riktigt bra, växer för varje match, som någon skrev. Den gamle målspottaren har blivit nästan för mycket framspelare. Han hade minst ett kanonläge men sökte en passning istället.

Bertilsson bland de absolut bästa igår. Han detroniserade Ledin gång på gång, spelade säkert i egen zon, bra uppspel.

Jag kan förstå om spelarna kände sig frustrerade. De kontrollerade ju spelet långa stunder. Jag sätter mitt hopp till det gamla uttrycket att skapar manchanser så kommer målen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Jompe: Ja Kahnberg har dragit med i Brynästänket..."Hellre passa en gång för mycket än att gå på avslut" Snart har Kahnberg vant sig av med ovanan att gå rakt på mål med och tar "minsta motståndets väg" ner i sarghörnet istället.
Kommentera