Brynäs IF

714739 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1196676

Sv: Inför BIF-FBK
rafalski: "Ja vad ska man säga, AIK tar guld och Brynäs torskar, bättre söndagar har man haft. Kahnberg, ja nu börjar man lessna lite på karln, får hoppas på nytändning ihop med Nordqvist efter uppehållet.

Silfverberg, Granström"

Instämmer.
Matchen kändes som en blåkopia på den i Karlstad med en skillnad:
idag behövde dom jobba ännu mindre för att få sin obligatoriska ledning på ett par mål.
Mål som dessutom såg mkt billiga ut.
Speeden och energin från igår var som bortblåst, ngt man iofs kanske inte ska vara så förvånad över. Men nog såg det osedvanligt lojt ut fram till vår reducering. Då blixtrade vi till och skapade helt plötsligt tillräckligt för att komma ikapp målmässigt, vilket vi också gjorde iom 2-3.
Visst hade vi ett par chanser till kvittering men sammantaget blir det jobbigt att åka på såna här skitmål och tvingas jobba i uppförsbacke hela tiden.
FBK kan lugnt spela på sina billiga ledningsmål och gör vad som krävs i det läget.
Som sagt: exakt samma scenario som i Karlstad och man undrar när vårt FBK-komplex ska släppa?
Jaja, mördarveckan slutar ändå med i stort sett godkänt facit tycker jag.
Hade nån innan "veckan" bjudit 2 pinnar i Luleå och 3 pinnar mot Djurgården men torska mot HV och FBK så hade jag förmodligen efter lite betänketid accepterat budet.
Det som grämer en är framförallt gårdagens insats där vi är det bättre laget men inte får något med oss hem.
Idag är det återigen starten på matchen som blir avgörande.
Positivt: uppehåll så att Molins skade inte påverkar hans matchande och att Nordquist får finslipa formen inför sin premiär i Brynäsdressen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför BIF-FBK
“Lördag 9 januari 16.00 BRYNÄS–FÄRJESTAD”: …såsom det anges i annons i gävletidningarna idag skall enligt andra källor vara matchstart 17.00 för Brynäs IF–Färjestads BK i Läkerol Arena. Det är tråkigt att behöva komma en timme för tidigt till match – enda fördelen med det är att man troligtvis har chans att komma över ett matchprogram, något som många gick miste om mot MoDo när diskussionen annars rörde parkeringsproblem.
Kommentera