Brynäs IF

715374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1197837

Sv: Uppehållssnack
Huge: Medlemmarna är inte i grunden de som skapat denna kris i Modo. Fritt spekulerat så kanske nämnda spelare känner att de inte levt upp till den lön de tagit ut och vill ge tillbaka lite. Det kanske skulle ha varit en bättre väg för Sundlöv att gå med tanke på de sportsliga resultaten de senaste 10 åren. ;)

Sen vill jag minnas att det var Tomas Roos som drog igång drevet på riksnivå med sitt "Brynäs Tiggers" då med full hjälp av en sponsor som till och med gav honom det brev som gått ut. Han fick alltså en väldigt intressant artikel i knät som DESSUTOM kunde dokumenteras. Hur ofta händer det i en Murvels karriär?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppehållssnack
GävleLasse: Stämmer nog till viss del att Modos spelare varit självkritiska till sina insatser, och att dom drabbats av dåligt samvete sas, och känt sig manade att ställa upp.
Den största anledningen tror jag dock är att dom helt enkelt HAR ett stort klubbhjärta samtidigt som man haft råd att bidra med ekonomisk hjälp.
Däremot är jag inte riktigt lika säker på att våra egna spelare hade agerat lika solidariskt, men det är bara ren spekulation från min sida som inte bygger på nåt annat än ren känsla.
Framförallt så hoppas jag att vi aldrig hamnar i ett läge som Modos, där vi får anledning att syna våra spelares solidaritet.....
;-)

För övrigt är Ros en av dom sämsta murvlarna.
Det räcker så...
Kommentera