Brynäs IF

712728 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1198209

Sv: Nytt lag mot Rögle
MarcusElving:Det mest troliga är at de vill mjukstarta Nordan. Det är ju ändå rätt länge sedan han spelade en match. För det är ju knappast en fjärdecenter som man har skramlat till...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nytt lag mot Rögle
GävleLasse: Ja det är ju ganska självklart att de mjukstartar honom. Men jag köper inte det! Jag tror inte på att mjukstarta honom på det viset.

Han är som du säger absolut inte tänkt som fjärdecenter utan en solklar förstecenter. Varför inte börja spela in den förstakedjan från första matchen? Jag menar, Karln har kört rehab och tränat. Han är ju redo för spel. Skulle han mot förmodan inte orka en hel match eller något sådant så kan man ju för tusan coacha under matchens gång..

Sedan att man delar på Eero och Kahna är ju så korkat att man inte vet vart man ska ta vägen.

Nej, Kahnberg-Nordquist-Somervuori ska enligt mig starta i förstalinan imorgon och på så sätt känna att de har fötroende och att de ÄR en förstakedja. Tror Nordan kan vara tungan på vågen mellan Eero och Kahna. Och skulle Nordan bli trött eller något så är det bara att slänga in Sundström varannat byte i förstakedjan som avlastning åt Nordan eftersom han hänger på som trettonde forward.
Kommentera

Sv: Nytt lag mot Rögle
GävleLasse: Tror att du har helt rätt. Nordquist måste mjukstartas.
Kommentera