Brynäs IF

714165 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199778

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

bradberry: "Spelet var stundtals under all kritik. Inte ens defensivt var det bra. Hade vi haft en mänsklig målvakt tror jag resultatet hade varit omvänt."

Du talar om "belackare" men samtidigt är du själv en belackare när du inte kan ge laget cred för en bra insats i en tuff match utan talar om "under all kritik" och att inte ens defensiven var bra. Måste hålla med Gävlelasse här: vi har full kontroll på händelserna fram till 2-0 trots att Timrå ändå är farliga och aldrig ger upp utan jobbar stenhårt. Ngt dom för övrigt gör i hela matchen, även när det ser kört ut efter 3-0. Tycker att Challes gäng fått oförtjänt kritik då det snarare är vår försvarsspelMarkan i kombination med deras ineffektivitet (känner vi igen det sistnämnda eller...?) som gör att vi kan hålla dom ifrån oss målmässigt.
Håller med om att det emellanåt såg lite taffligt/slarvigt ut i försvaret men det beror ju, som Lasse säger, på att dom tokcheckar/chansar och i de lägena är det svårt för vilket lag som helst att freda sig och inte släppa till en enda chans bakåt. Det är väl istället naturligt att det uppstår sporadiska sekvenser där dom snurrar ordentligt och får grepp om oss men mkt snurrande försiggick trots allt utanför skottsektorn och det som rann igenom tog Markan hand om.
Den här typen av matcher lär vi få vänja oss vid framöver och det är ngt iaf jag har räknat med hela tiden.
Ok, man hade kanske räknat med lite mer produktion från våra tilltänkta "målskyttar" men det känns som att många härinne trott att dom skulle vara nån sorts garanti för ett sprudlande offensivt spel, vilket känns rätt så naivt jag ska vara ärlig.
Ljuset i det här fallet är väl isf Nordan och det ser ut som att det är en riktigt bra förstärkning. Han kan betyda att offensiven framöver iaf kanske börjar närma sig nåt som liknar en sprudlande offensiv.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Huge: Jag vill minnas att du var en av de som inte saknade Widing och pratade om att Somervuori och Kahberg skulle fylla upp hans kvot målmässigt utan några som helst problem? Om inte så var det många här inne som trodde vi bytt upp oss rejält. Tänker inte ge CZ någon som helst beröm innan han klarat att få ut produktion av dessa två herrar, vilket de är här för. Något CZ inte verkar kapabel till.

Och Nej, det va ingen bra genomförd match igår, men för ovanlighetens skull har vi slumpen med oss denna gång, och en pigg silfverberg.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Huge: "Du talar om "belackare" men samtidigt är du själv en belackare när du inte kan ge laget cred för en bra insats..."

- Jag har inga problem att ge laget cred för en bra insats.

Gårdagen var ingen "bra insats".
Kommentera