Brynäs IF

714129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199803

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Huge: Jag vill minnas att du var en av de som inte saknade Widing och pratade om att Somervuori och Kahberg skulle fylla upp hans kvot målmässigt utan några som helst problem? Om inte så var det många här inne som trodde vi bytt upp oss rejält. Tänker inte ge CZ någon som helst beröm innan han klarat att få ut produktion av dessa två herrar, vilket de är här för. Något CZ inte verkar kapabel till.

Och Nej, det va ingen bra genomförd match igår, men för ovanlighetens skull har vi slumpen med oss denna gång, och en pigg silfverberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

Gurra88: Isf minns du djävligt fel eller så minns du det du VILL minnas.
Skulle aldrig komma på tanken att garantera en sån sak som att två nyförvärv automatiskt skulle komma att ersätta Widings målproduktion.
Det faller på sin egen orimlighet att ställa ut en sån garanti.
Jag har däremot hävdat att både Kahnberg och Somervuori FÖRHOPPNINGSVIS skulle ersätta Widings målproduktion och såvitt jag vet är serien inte färdigspelad, så jag begriper inte varför du tar upp saken i det här läget? Om du nu inte som vanligt stirrat i din spåkula igen.
Om Kahnberg och Somervuori kanske inte infriat förväntningarna på just målskyttet så har dom definitivt bidragit till att vi fått mer spets på vårt offensiva spel och det är ju en förutsättning för att man öht ska ges chansen att göra mål. I den aspekten har dom varit två riktigt bra värvningar, där speciellt Eero övertygat men där det fortfarande finns mer att ta av, vad gäller Kahnberg.


Och att du fortsätter med dina patetiskt okunniga krav på CZ:s avgång mitt under säsong gör ju inte att ditt rykte som "hockeyexpert" stiger direkt. Nästan så man vill utropa: "Pucken, kom tillbaka. Allt är förlåtet.."

Kommentera