Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199814

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

Gurra88: Isf minns du djävligt fel eller så minns du det du VILL minnas.
Skulle aldrig komma på tanken att garantera en sån sak som att två nyförvärv automatiskt skulle komma att ersätta Widings målproduktion.
Det faller på sin egen orimlighet att ställa ut en sån garanti.
Jag har däremot hävdat att både Kahnberg och Somervuori FÖRHOPPNINGSVIS skulle ersätta Widings målproduktion och såvitt jag vet är serien inte färdigspelad, så jag begriper inte varför du tar upp saken i det här läget? Om du nu inte som vanligt stirrat i din spåkula igen.
Om Kahnberg och Somervuori kanske inte infriat förväntningarna på just målskyttet så har dom definitivt bidragit till att vi fått mer spets på vårt offensiva spel och det är ju en förutsättning för att man öht ska ges chansen att göra mål. I den aspekten har dom varit två riktigt bra värvningar, där speciellt Eero övertygat men där det fortfarande finns mer att ta av, vad gäller Kahnberg.


Och att du fortsätter med dina patetiskt okunniga krav på CZ:s avgång mitt under säsong gör ju inte att ditt rykte som "hockeyexpert" stiger direkt. Nästan så man vill utropa: "Pucken, kom tillbaka. Allt är förlåtet.."

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Huge:
Haha, och jag menade inte att du garanterade, för vem kan göra det? Utan givetvis att du snackade massa om att de förhoppningsvis klarar av det. Och hittills har det ju gått lysande.

Och jag tror jag skiter i om offensiven blivit bättre, hur du nu motiverar det, när vi tappat än som va god för 25 mål till två stycken som är bra på att snurra med med pucken på i offensiv zon? när vi inte kan göra mål?

Jag tror att det kan bli bra, men det kommer inte bli bra när vi spelar ett spel som inte passar verken kahnberg eller somervuori punkt slut

Du håller huvudet högt iallafall, men kan upplysa dig om att du är ganska ensam om att tycka att ditt egna "tyckande" är några kunskaper, utan istället rent icke-kunnande
Kommentera