Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199952

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
sylf: Svenska klubbar får inte stoppa spelare från landslagsspel, det får däremot NHL-klubbar. Det är väl ganska uppenbart när det är VM...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Peja: Ber att få korrigera det där. INTE ALLA Svenska klubbar får stoppa spelare från landslagsspel.
T ex har vi bevis på att Linköping kan välja vilka spelare man vill skicka till Tre Kronor och inte.
Att inte vi skulle kunna hålla tillbaka Markan m fl från att spela det helt betydelselösa puttenutt-snutt-gulligull-helt-betydelslösa JVM är ju bara trams.

Precis som jag skrev i fjol så har JVM helt förlorat sin betydelse. Det är mest bara en tet-a-tet för klubbdirektörer m m. Det är INGEN som "upptäcker" spelare under JVM. Dom är scoutade sedan länge ända ner i div 1 nivå världen över.

JVM hade betydelse förr i tiden, ni vet innan det fanns flygplan, internet, videokameror och sånt. Numera finns allt det där, och dessutom en armada av talangscouter i varje NHL klubb, innebärande att JVM helt förlorat sin praktiska betydelse.

I stället så håller evenemanget i praktiken tillbaka möjligheten att unga talanger får chansen att utvecklas. Klart man inte blir intresserad av att producera egna talanger till sitt A-lag om man straffas för det.

Dessutom, jag skrev det i fjol också och blev tyvärr sann-spådd, alla BIF spelare som åker till JVM i år kommer tillbaka med en längre formsvacka. Någon däremot?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Peja: Jag vill inte att spelare stoppas från att spela J-VM, jag vill att hela Elitserien ska ha uppehåll under jul och nyår. Man skulle ju kunna trycka in några meningslösa A-landskamper i stället. Tyvärr kommer detta knappast aldrig att hända.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

Peja:

En kort men intensiv "juniorsvininfluensa" med intyg från en läkare (som missar lite senor här och där) i början av JVM-perioden så är saken BIF...

Bye, bye JVM.

Heja Brynäs!

Enkelt.

Kommentera