Brynäs IF

714144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1200078

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Peja: Ber att få korrigera det där. INTE ALLA Svenska klubbar får stoppa spelare från landslagsspel.
T ex har vi bevis på att Linköping kan välja vilka spelare man vill skicka till Tre Kronor och inte.
Att inte vi skulle kunna hålla tillbaka Markan m fl från att spela det helt betydelselösa puttenutt-snutt-gulligull-helt-betydelslösa JVM är ju bara trams.

Precis som jag skrev i fjol så har JVM helt förlorat sin betydelse. Det är mest bara en tet-a-tet för klubbdirektörer m m. Det är INGEN som "upptäcker" spelare under JVM. Dom är scoutade sedan länge ända ner i div 1 nivå världen över.

JVM hade betydelse förr i tiden, ni vet innan det fanns flygplan, internet, videokameror och sånt. Numera finns allt det där, och dessutom en armada av talangscouter i varje NHL klubb, innebärande att JVM helt förlorat sin praktiska betydelse.

I stället så håller evenemanget i praktiken tillbaka möjligheten att unga talanger får chansen att utvecklas. Klart man inte blir intresserad av att producera egna talanger till sitt A-lag om man straffas för det.

Dessutom, jag skrev det i fjol också och blev tyvärr sann-spådd, alla BIF spelare som åker till JVM i år kommer tillbaka med en längre formsvacka. Någon däremot?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

AVGÅ: "Precis som jag skrev i fjol så har JVM helt förlorat sin betydelse"

Fråga spelarna vad dom tycker om den åsikten. Med ditt resonemang så har väl isf alla turneringar förlorat sin betydelse. Alla seniorer i ES, KHL och NHL är ju också redan scoutade så varför inte lägga ner ishockeyn öht?
Det är väl inte juniorernas fel att Sverige envisas med att inte ha speluppehåll över jul/nyår?

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

AVGÅ:

Nä, JVM är skit.

Bättre att satsa på "Vikingarna" igen.

Kommentera