Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1205436

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 21/11 2009

rafalski: Klart det inte enbart är otur men man behöver heller inte överdriva och hela tiden snacka om oskicklighet. Ofta handlar det faktiskt om otur eller tur för motståndarna om du så vill.
Oskickligheten beror ju oftast på att man är stressade i avsluten pga alla tidigare missade lägen som sitter bakhuvudet på den som missat alltför ofta. Sen har vi i ärlighetens namn lite för få riktigt vassa avslutare, typ Videll som vi såg idag. Och dom avslut som kommer från våra spelare som inte är tilltänkta målskyttar sas, är lite för tama och inte tillräckligt distinkta. Brynäs lider fortfarande av sin tradition av att vara ett spelande lag, dvs att vi alltid mer eller mindra har försökt spela pucken ändå in i mål, om du förstår vad jag menar.

Som supporter är det ens förbannade skyldighet att alltid vara positiv, det är min mening. Sen kan man kritisera om man gör det på ett konstruktivt sätt men det har inget med supportandet av laget och spelarna att göra.
Dom gör allt som står i deras makt att tillsammans med tränaren göra ett så bra jobb som möjligt och då vore det väl fan om inte vi supportar kunde agera som spelarna och tränaran VILL att vi ska agera: stötta i ALLA lägen, framförallt när det går trögt.
Rent pinsamt att läsa alla skitkastande gnällinlägg under match. Man skäms tamejfan...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 21/11 2009
Huge: "Som supporter är det ens förbannade skyldighet att alltid vara positiv, det är min mening. "

Aha, som ett mongo menar du!!
Skit i resultatet, var glad!!
Kommentera