Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1205497

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 21/11 2009
rafalski: Huge: Så är dt alltid att vara Brynäsare, i allafall dom senaste 10 åren.

Självklart ska vi vinna denna match om man ser på de chanser vi skapar i dom två första perioderna. När vi ändå lyckas vända i tredje så är det bra men lämnar ändå en fadd eftersmak.

mk. exakt
Detta är självklart en match som ska vinnas.Allt annat än tre poäng är en förlust.Det värsta är att man nästan var likgiltig när dom kvitterade
pga av att att det inte blev 3p. Men lik förbannat är man här och skriver.
Finns inget i hela världen som kan få mig att sluta älska Brynäs.
men det betyder inte att man måste hålla med dom i allt dom gör.

Vårt engagemang är det som räddar klubben.
det finns det ca 266 tusen bevis på
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK 21/11 2009

mk: ".Det värsta är att man nästan var likgiltig när dom kvitterade
pga av att att det inte blev 3p."

Där har du lite av "problemet" med många brynäsare härinne.
Alltför många verkar aldrig inse att Brynäs varje säsong slåss för sin överlevnad i serien, mer eller mindre. Det är marginella skillnader mellan alla lag förutom dom 4 stora och vilket som helst av dessa lag kan hamna i Ks, det är det kalla verkligheten. Sen hjälper det inte att ledning och spelare varje år har FÖRHOPPNINGAR om att gå till slutspel eller att dom snackar om att vi ska bli ledande inom svensk hockey osv. Det sistnämnda är mer ngt för gallerierna sas och ngt dom "måste" säga, för vad är alternativet? Att säga att vi minsann är jättenöjda med att dansa på KS-linan varje år? Patetiskt att vissa tar snacket så otroligt bokstavligt, precis som om det vore ett bergsäkert löfte?
Både spelare och ledare är fullt medvetna om att det varje säsong är en strid på kniven och dom enda som inte fattat det efter alla år är vissa supportrar. Man har år efter år exakt samma och alltför höga förväntningar från start och så fort det börjar ta emot en aning, ja då blir förvåningen självfallet lika stor: Faan också, dom hade ju LOVAT (att man haft FÖRHOPPNINGAR, en helt annan sak som aldrig går att garantera) att det skulle bli så bra. Och så funkar det inte.
Ngt som i kombination med ovanståend gör att verklighetsbilden blir skev är att många totalt underskattar motståndarna i serien. Det finns alltid flera "skitlag" som det bara är att åka och hämta poäng hos osv.
Maken till okunnighet får man leta efter.
Om flera sänker sina förväntningar redan från start och istället försöker ser lite mer realistiskt på våra chanser inför varje säsong så skulle man må betydligt bättre och säkert slippa sitta härinne och kasta skit på allt och alla när det i själva verkar är ens egen förvrängda verklighetsbild man borde kasta skit på.

Kommentera