Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1205972

Sv: FBK-BIF 091123

GävleLasse: Jag ser ingen anledning till att Markan skulle vara knäckt bara för att han blev utbytt senast. Alla som verkar känna Markan bra, målvaktstränare, spelare, ja dom flesta kring honom, har iaf alltid hävdat att han har en osedvanligt stor vinnarskalle och är en idrottstyp som har lätt för att skaka av sig misstag och motgångar. Om nu det här inte skulle vara bevis för min åsikt så är det iaf det närmaste man kan komma ett bevis, som jag ser det.
Ett "bevis" på att han med en sannolikhet som gränsar till säkerhet, inte har påverkats nämnvärt av bänkningen senast.
Mer än att han med största sannolikhet blev skitsur för att han inte fick fortsätta spela. Det vill alla målvakter i alla lägen, skulle jag tro.
Ngt som ytterligare talar för min teori är väl att det inte var Markan själv som tog beslutet, vilket tyder på att han gärna hade fortsatt.
Men tränarna tyckte annorlunda och dom tog ett bra beslut, som jag ser det.
Självfallet har det tunga matchandet tagit på honom och lite vila i det här läget är aldrig fel. Nu hade man enligt tränaren bestämt på förhand att Läck skulle vakta kassen idag men sånt vet man inte om det stämmer.
Låter lite stelbent för en lekman men iofs kan det finnas fördelar även med det tänket. Den nye målvakten har lite tid på sig att förbereda sig och han vet ju exakt när han kommer att få stå. Hur länge Läck får stå är omöjligt att sia om. Gör han en plattmatch direkt så är det inte omöjligt att Markan kommer tillbaka fortare än kvickt.
Så låt oss hoppas att Läck håller tätt ikväll och inte läcker...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-BIF 091123

Huge:Jag vet inte hur mycket dina "bevis" är värda. Tränarna och spelarna säger ju även att måltorkan inte är något de tänker på. De är tränade att säga vissa saker...Jag menar hur skulle det se ut om de sa vad det kände eller tyckte egentligen?

För mig är det en omöjlighet at en grupp på 25-30 stycken tycker precis samma sak. Det är löjeväckande att tro det. Det är precis som på alla arbetsplatser. Man tycker bra om vissa, mindre bra om vissa. en del dricker kaffe med mjälk och socker andra dricker inte kaffe alls. Vi är individer.

Jag tvivlar inte ett dugg på att rubrikerna om att markan skulle vara knäckt är totalt uppåt väggarna och överdrivna. Men varken du eller jag har "bevis" nog att veta heller. Jag tror inte att många i laget vet vidare mycket om hur han mår heller. Som du säger ALLA målvakter vill spela och det vore inte första gången en målvakt mörjar sina känslor för att få spela.

Kommentera

Sv: FBK-BIF 091123
Om en timme bär det av till karlstad. Senaste matchen i LLA var riktigt bra i 2 per. 1.a perioden halvbra. var svagt att släppa till 3 mål på mycket kort tid.
Felet som jag anser där var att FBK lungt och fint kunde transportera pucken dit de ville, Brynäs spelare satte ingen press alls. Inga tacklingar mycket svagt defensivt spel. Offensivt var det helt ok. Läck kom ju in då och höll nollan, hoppas på något liknande idag. Tippar som vanligt med hjärtat tror på 1-3 ikväll.
Kommentera