Brynäs IF

715823 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1205989

Sv: FBK-BIF 091123

Huge:Jag vet inte hur mycket dina "bevis" är värda. Tränarna och spelarna säger ju även att måltorkan inte är något de tänker på. De är tränade att säga vissa saker...Jag menar hur skulle det se ut om de sa vad det kände eller tyckte egentligen?

För mig är det en omöjlighet at en grupp på 25-30 stycken tycker precis samma sak. Det är löjeväckande att tro det. Det är precis som på alla arbetsplatser. Man tycker bra om vissa, mindre bra om vissa. en del dricker kaffe med mjälk och socker andra dricker inte kaffe alls. Vi är individer.

Jag tvivlar inte ett dugg på att rubrikerna om att markan skulle vara knäckt är totalt uppåt väggarna och överdrivna. Men varken du eller jag har "bevis" nog att veta heller. Jag tror inte att många i laget vet vidare mycket om hur han mår heller. Som du säger ALLA målvakter vill spela och det vore inte första gången en målvakt mörjar sina känslor för att få spela.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-BIF 091123
Huge: Att Huge är en enorm vinnarskalle vet vi alla.. Men han tog tydligen pressen, finalmatchen väldigt hårt eftersom han inte blev sig själv efter det. Så att han skakar av sig allt lätt vet jag inte. Sen tror jag att Läck skulle matchas idag var bestämt redan innan.. Precis som läck säger. finner ingen anledning varför det skulle vara påhitt.
Kommentera