Brynäs IF

714116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1206477

Sv: FBK-BIF 091123

rafalski: "Skönt och rättvist att vi tar bonuspinnen, ett kryss till och man hade fått psykbryt. Kokko är ett kap, vårdar pucken och hittar alltid spelalternativ, ge honom mer speltid framförallt i PP.

Läck, Eero och faktiskt Molin är riktigt bra ikväll."

Flera som ska äras: Herman jobbar kopiöst och vinner mkt närkamper så att vi kan fiska upp andrapuckarna. Även Sundström såg bra ut och båda spelartyperna är viktiga nu när den här tunga spelperioden med match i princip varannan dag har hunnit halvvägs. CZ är nog smartare än många tror och har säkert medvetet och konsekvent matchat laget utan alltför mkt toppningar för att på så sätt försöka spara kraft så att vi har en bra chans att komma ur den här tunga perioden på ett bra sätt.
Oerhört viktiga 2 poäng med tanke på självförtroendet. Nån som tyckte att Markan såg knäckt ut efter matchen?
Han klättrade på Hietanen som om vi vunnit SM-guld....   :-))

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-BIF 091123
Huge: Att du "kreddar" CZ och inte ens nämner Kokko är bara tramsigt. Vet inte vilken match du kollade på i kväll, men om du inte såg att CZ såg ut som att han sovit utomhus på gatan de senaste 10 dagarna och förmedlade jävlaranamma som en Cocker Spaniel flicka som kissat på mattan visar lite på hur mycket du egentligen snappat upp av matchen.

All kred till Kokko och Läck som bar fram hela laget med sin moral och skicklighet till en, för 2000-talet historisk seger i Löfbergs.

Lägg av med tramset och kom in i matchen nu!
Kommentera

Sv: FBK-BIF 091123
Huge: Nja, har svårt för Hermansson, visst en kämpe av allsvenskt snitt på den spelartypen. Sundström däremot gör sin bästa säsong sen han kom till Brynäs och förtjänar mer istid.

Kokko.....mmm, lite Kimmonen-vibbar får jag allt.
Kommentera

Sv: FBK-BIF 091123
Huge: Herman bör skickas iväg på en gång, ingen älskar ett sarghörn som han gör. Möjligtvis Sedinarna men dom kan å andra sidan passa till ett mål därifrån.
Kommentera