Brynäs IF

714803 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1207061

Sv: Rödin på utlån
Zzz: Jo jag köper också utlåningen som sådan men samtidigt måste man säga det att Herman inte ska spela. Han är absolut ingen checkande forward.

En spelare som Ledin, Laine, Sundh, Fredrik Pettersson osv, där har du en klockren checkande forward som gör otroligt mycket nytta. Titta tex på Sundh och Pettersson, dom har inte alls hög lön, så varför kan inte Brynäs hitta 1-2 sådana spelare och få mer tyngd framåt? Ne vi spelar med en tunn Herman istället som inte kommer någonstans.
Däremot har jag inte sagt att Rödin ska spela där, men han tillför mer än Herman iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rödin på utlån
mattiaskarlgren: Herma var en av våra bästa checkare senast. Hans svaghet är att han inte har de bonusegenskaper som ex Ledin, Laine, Sundh har. Dessa spelare har helt enkelt ett lite bredare register men så kostar dom också betydligt mer i drift.
Om vi nu inför den här säsongen hade som målsättning att värva offensivt och höja klassen på laget rent allmänt så börjar man väl med att titta på pengapåsen och se vad pengarna räcker till. När man sen bränt det bästa krutet på de offensiva spelare man ansett sig behöva så tittar man på resten. Och då kanske man får nöja sig med det som finns eller som man ev redan har. Det är den krassa verkligheten som Sundlöv och CZ har att förhålla sig till.
Kommentera