Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1207447

Sv: Rödin på utlån

arnio: Håller med, men som sagt: det blir ju lätt ett mantraliknande agerande när man tvingas svara med samma självklara svar varje gång, när man ska jämföra lagcoachernas förmåga till att ta rätt beslut med läktarcoachernas dito.

Angående Esko så har vi halkat in i den andra debatten, jämförelsen lagcoacher emellan.
Och där är det mkt svårt att göra korrekta bedömningar eftersom alla coacher har sina personligheter sas och därför också lite olika filosofier.
Upp till en viss gräns har väl coacherna ungefär samma grundläggande kunskaper och sen blir det som sagt lite olika beroende på vilken filosofi eller skola man jobbar efter.
Att Esko alla dar i veckan skulle göra att bättre jobb än ex Gävlelasse är jag fullständigt övertygad om. Jag tror däremot att Gävlelasse skulle göra ett bättre jobb än vad många härinne skulle göra, mig inkluderad förstås.

Vet inte riktigt hur NC:s meriter står sig i förhållande till ex resten av ES-tränarna men jag har tror att han står sig rätt så bra i konkurrensen.
Även här beror det ju på vilket lag man tagit sig an och man får väl utgå från att tränarna inte medvetet tar sig vatten över huvudet sas.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rödin på utlån

Huge:

Det finns en intressant fråga.

Häng me...

Sundlöv värvar tränare.

Sundlöv värvar offensiva spelare (Aero, Kahna, Rödin. Thegel).

Tränare spelar en defensiv gameplan som resulterar i minst gjorda och minst insläppta mål. Tränarens defensiva gameplan leder till många oavgjorda matcher och därmed en plats i Ingemansland. Tränarens defensiva gameplan premierar defensiva gnuggare på bekostnad av de offensiva spelarna.

Publiken måttligt imponerad.

Nu till frågan:

Vad gör Sundlöv?

Kommentera