Brynäs IF

715237 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1208238

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126

Huge:Visst kan det tyckas orättvist med kritik många gånger, speciellt när man inte vet till 100% vad som ligger bakom. Att Andersén har spelat skadad är något jag har påpekat länge med tanke på att han inte varit lika rejäl i närkamperna.

Samtidigt så måste man kunna kräva en del av en spelare. Även fast man har ont i en axel så måste man kunna ligga rätt i banan och göra sitt jobb. Kan man inte det så ska man inte spela, hel eller skadad. Det finns ju de som blivit skickade till Mora av just den anledningen. Att man inte "räcker till riktigt".

Jag tycker däremot att det är väldigt intressant att man numera inte är så "nöjd" över alla enpoängare man tagit. Vi är många här som har haft åsikter om just det. Något du har beklagat dig över och tyckt att vi är onyaserade och gnälliga. Nu ligger vi där vi ligger i tabellen och Cz har uppenbart fått en obehaglig känsla av flåset i nacken från lagen under oss i tabellen. De är ju inte så många.

Har Cz ändrat sin kravprofil från "att inte förlora" till "Vinna" månntro? Jag hoppas att det ger genomslag på hans coaching med. När ska han sluta rulla runt på kedjorna i PP tex.

Kommentera