Brynäs IF

713868 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1220747

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Onsdag 30/12-09

sylf: " Det räcker egentligen med att han tycker att Simon Skoog är en drömspelare och att Hutten är Bäckis ersättare. Bara de 2 uttalandena borde innebära en fot i röven!"

Som sagt: håller med tompap71. Flera av spelarna på din lista var mkt motiverade och på papperet bra spelare när dom värvades, så ditt oseriösa facitihandsnack är ju bara löjligt. Sundlöv är på intet sätt unik när han lyckats värva spelare som visar sig falla ur ramen av anledningar som han knappast kunnat förutse vid värvningstillfället. Den erfarenheten delar han med samtliga sportchefer i ES och då finns det isf sportchefer med betydligt bättre förutsättningar som lyckats sämre.

Dina exempel med Skoog och Hutten är dessutom otroligt överdrivna och i mitt tycke en aning felaktiga.
Har Sundlöv verkligen påstått att Skoog är en drömspelare och att Hutten skulle vara en ersättare till Bäckis, kvalitativt sett?
Om han nu mot förmodan ordagrant skulle ha yttrat dessa ord så begriper vem som helst att det till största delen handlar om förhoppningar och att det är ord som en sportchef är skyldig att säga vid alla värvningar.
Han kan ju utåt och inför supportrar m.fl knappast stå och säga att den tilltänkta värvningen inte känns bra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Onsdag 30/12-09
Huge: Nu har jag kutat runt här i Kiruna och ingen är villig att spela back i Brynäs...
Kommentera