Brynäs IF

713829 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1220772

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Onsdag 30/12-09

GävleLasse: Det komiska och mkt avslöjande när det gäller hockeykunskaperna hos listans anhängare är att utgångspunkten i sylfs resonemang verkar vara frågan hur en lyckad värvning ska se ut. Enligt honom och dom som tycker att listan stämmer bra så är en lyckad värvning lika med att Sundlöv först har hittat en medelmåtta eller dålig spelare som sen måste utvecklas till en absolut toppspelare för att värvningen ska vara godkänd.
Finns flera namn på listan som inte är i närheten av att vara misslyckade värvningar utan sträcker sig från fullt godkända värvningar till bra sådana.

Den springande punkten är dock som tompa71 är inne på: man måste titta på förutsättningarna som Sundlöv haft i varje enskilt värvningsfall för att kunna göra en rättvis bedömning. Hur har marknaden sett ut, hur mkt pengar har han haft att spendera, vilka spelare har öht varit intresserade att komma hit osv osv.
Tar man inte med såna faktorer utan bara stirrar sig blind på hur spelaren ifråga har lyckats så blir det hela enbart löjligt.
Eller känns det speciellt seriöst att ex påstå att Jonsson eller Kokko varit dåliga värvningar bara för att dom råkat ut för skador?
Skador som naturligtvis Sundlöv isf borde ha förutsett, om man ska  följa listanhängarnas minst sagt korkade logik.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Onsdag 30/12-09
Huge: Lämna in dina långa inlägg för boktryckning, vore nog succé.. En sak, orkar inte ens läsa det du skriver.. Men vad tjänar du och de här inne på att hela tiden vara nöjda, är man inte krävande så skulle klubben aldrig gå framåt.. Det är tryck från supportrar och sponsorer som ger framgång..
Kommentera