Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1221399

Sv: HV71 - Brynäs IF Lördag 2/1-2010
Huge:" Nä, nåt anfallspel från vår sida i första såg vi inte mkt av, men det berodde nog inte på brist på nåt intresse skulle jag tro.
Isf mer att vi helt enkelt aldrig fick nån riktig chans att gå till anfall, framförallt pga flera BP där dom får övertaget på oss och det håller sen i sig i hela perioden."

Så du tycker 3 stycken 2 minutersutvisningar är anledning till att vi inte får nån riktigt chans till anfall..

HAHAHA

Starkt av Brynäs att vända dock.

Och när ska vi få se nått annat av Lauritzen än att han går runt mål och lägger den på målvaktens benskydd? Känns som de börjat lära sig det nu, särskilt när det går alldeles för långsamt för att målvakten inte ska hinna över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Brynäs IF Lördag 2/1-2010

Gurra88: "Så du tycker 3 stycken 2 minutersutvisningar är anledning till att vi inte får nån riktigt chans till anfall..

HAHAHA"

Som du märker så är det fler och fler härinne som upptäckt eller länge har vetat hur lite hockey du begriper öht.
Alla vet att ett gäng BP på raken är ngt som effektivt sätter stopp för planerna att få igång ett eget offensivt spel och ngt som samtidigt gör att motståndaren kommer igång "gratis" sas. Det tar tid att omgruppera och komma in i försöken att spela offensivt igen när man tvingats försvara sig och det gör inte saken lättare när ett topplag som HV står för motståndet.
Då är det extra viktigt att inte dra på sig några utvisningar samtidigt som man helst ska göra första målet för att få energi och go i laget som man sen kan bygga vidare på. Nu åkte vi på 2 snabba käftsmällar vilket var den sämsta start man kunde tänka sig.

Och din enda magsura är "starkt av Brynäs att vända dock".
Plus att du på ditt sedvanligt robotaktiga sätt med ryggmärgen påpekar att Lauritzen varit dålig.

Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF Lördag 2/1-2010
Gurra88: Jadu, det var väl förra match när Lauritzen glider in från området bakom mål och lirkar in den, eller väljer du helt enkelt att bortse från det ?
Kommentera

Sv: HV71 - Brynäs IF Lördag 2/1-2010
Gurra88: Starkt av Brynäs att vända dock.

Är det allt du har att säga efter den vändningen?
Ja, jösses det säger allt om dina känslor för Brynäs
Kommentera