Brynäs IF

717187 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1222568

Sv: BIF-Modo 4/1
Jajjen: Skridskon utanför, klubban långt ifrån läck och en liten viss beröring men den beror på att läck är utanför sitt fredade område och ska inte rendera i nåt.
Jag kan som jag skrev igår ta att få ett felaktigt bortdömt mål, men jag känner irritation över att vissa fabulerar ihop en story för att rättfärdiga detta domslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIF-Modo 4/1

spud: "den beror på att läck är utanför sitt fredade område"

Nu vet jag inte vilka bilder DU har sett men på alla tillgängliga bilder från PPV syns det klart och tydligt att Skröder nuddar eller möjligtvis är nån centimeter utanför målområdet när han passerar framför Läck.
Hur i hela friden kan du då få det till att Läck är UTANFÖR sitt fredade område? Det är som jag ser det en fysisk omöjlighet.
Om inte Läck är smal som en metrev, vilket inte stämmer.

Kommentera

Sv: BIF-Modo 4/1
spud:Är han på målvakten så är det korrekt bortdömt. I alla fall om det är utespelare som uppsöker kontakt med målvakten i ambition att störa honom. Fast i det här fallet så tycker jag det är mest läck som kommer ut för att täcka skot och hamnar i åkvägen så attt säga. Jag hade inte gnällt mig hes om målet godkänts men är givetvis glad att det blev bortdömt.
Kommentera

Sv: BIF-Modo 4/1
spud: Titta en gång till på klippet så ser du att Modoitens högra skridsko far genom målgården -visst, det är med mycket liten marginal, men läs också vad regel 595 säger om klubba- och drar undan Läcks målvaktsklubba, det rubbar Läcks position och det tycker jag är att störa målvakten, Vinneborg tyckte detsamma och det skulle nog du gjort med om samma situation hade skett åt andra hållet.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: BIF-Modo 4/1
spud:
Brynäs 3
Modo 2
Kommentera