Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1227176

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Huge: Bra analys där Huge! Brynäs gör ingen jättebra match men det kändes ganska tryggt ändå tycker jag. SSK skapade inte så överdrivet mycket farliga lägen. Nervöst på slutet helt klart.

På Klasens mål fattade inte Markström att ett skott hade avlossats, han stod ju helt fokuserad och följde spelet trots att pucken låg i målet bakom honom. Han kan inte ha sett ett smack.

Grönholm får helt klart godkänt trots att han gick bort sig på målet där. Han kommer säkert bli nyttig att ha där bak tror jag.

De 3 poängen var det allra viktigaste och det känns ruskigt skönt att ha 11 poängs marginal i jakten på slutspel. Men det gäller att inte slappna av nu. 3 poäng mot Rögle på lördag skulle ju vara helt underbart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
M
arcusElving: "Brynäs gör ingen bra match"!Nej det är inte så konstigt heller,dom får defensiva restruktioner inför match otroligt konstigt efter Frölunda matchen,.Här har vi ett praktexempel på match,är det så här Brynäs ska spela mot bottenlag,ta ssks backar så jävla dåliga,så enkelt att scouta dessa spelare,bara att spela med hög forchecking mot såna backar,dräller o tappar puck i egen zon,slår felpass,INTE KONSTIGT ATT DET ÄR TOMT PÅ LÄKTAREN om vi inte går ut på isen o vill föra matcherna,SKÄRPNING NC!!!!!
Kommentera