Brynäs IF

715135 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1227285

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
faceoff: Enligt Expressen inleder mormor och NC förhandlingar under OS uppehållet, båda vill förlänga. Publiken är att gratulera!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
sylf:

Håller med... Bara att gratulera till ett förmodat slutspel även om det är lite tidigt att ropa hej ännu.
Brynäs ska tydligen inte bara vinna utan de ska göra det snyggt med.
Även om Brynäs kanske inte spelar bländande snygg hockey match efter match så tar de poäng allt som oftast och det är det viktigaste vad i alla fall jag anbelangar.
Brynäs har häng på en 5:e plats efter 38 av 55 omgångar och detta med ett lag på papperet som ej enligt "experter" ska vara nöjda med om de undviker kvalspel.
Det är ju ganska troligt att NC har stor del i detta då han har fått spelarna att spela som ett riktigt lag och med mycket hjärta. Detta trots mängder med skador, NC har lotsat laget mot poäng efter poäng även om det inte alltid varit så snyggt.
Hade resultaten uteblivit hade jag förstått kritiken bättre.
Tror att gårdagens pinsamma publiksiffra inte beror på att Brynäs spelar tråkigt utan mer på det faktum att det är mitten av januari och folk har ebb i kassan efter jul och nyår. Det borde ju rimligtvis ha varit mer folk på matchen efter bragden mot VF i tisdags annars. Dessutom så är väl SSK ingen större publikmagnet heller.
Helt rätt enligt mig att diskutera förlängning med NC.
Detta är i alla fall vad jag tycker :-)
Kommentera