Brynäs IF

713387 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1248713

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Jajjen: Du överskattar Sundlöv och Czarnecki. Anledningen till att Brynäs klarar sig är de extremt billiga spetsspelarna som juniorverksamheten producerar. Utan Bäckström, Markström hade Brynäs varit allsvenskt. Jag håller med om att Czarnecki är duktig på gruppdynamik men hockeymässigt är han inte es-mässig. Leif Boork är mycket bättre på den taktiska biten. Om Boork hade haft Czarneckis tur att få en billig superkeeper som Markström under sin tid i Brynäs så hade laget varit mycket bättre än vad det är nu.

Och precis som i stort sett alla objektiva bedömare påpekar är Czarneckis tråkiga hockey en faktor som påverkar publiksiffrorna i negativ bemärkelse.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Peja: "Anledningen till att Brynäs klarar sig är de extremt billiga spetsspelarna som juniorverksamheten producerar."

Menar du att det är slumpen som gör att Brynäs fått fram de här "extremt billiga spetsspelarna"? Visst, då säger vi att Sundlöv och Czarnecki är den sportchef och tränare med mest flyt i hela Elitserien. Och?

Czarneckis "tråkiga" hockey har en direkt koppling till vilket material han förfogar över. Höj spelarbudgeten med 10 mille och jag kan lova att det kommer att synas på spelet.

Men roliga SSK:s fans är säkert jävligt nöjda med kvalseriespel.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Peja: Absolut, gruppdynamik i all ära. Det är väldigt viktigt och det gör CZ onekligen bra.. Men det räcker inte på denna nivån..
Kommentera