Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1248717

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Peja: "Anledningen till att Brynäs klarar sig är de extremt billiga spetsspelarna som juniorverksamheten producerar."

Menar du att det är slumpen som gör att Brynäs fått fram de här "extremt billiga spetsspelarna"? Visst, då säger vi att Sundlöv och Czarnecki är den sportchef och tränare med mest flyt i hela Elitserien. Och?

Czarneckis "tråkiga" hockey har en direkt koppling till vilket material han förfogar över. Höj spelarbudgeten med 10 mille och jag kan lova att det kommer att synas på spelet.

Men roliga SSK:s fans är säkert jävligt nöjda med kvalseriespel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Jajjen: Nej, det är ingen slump att Brynäs producerar talanger, men det är ju absolut inte Sundlöv och/eller Czarnecki som är männen bakom Brynäs bra hockeygymnasium. Det är Thelin, Bäcklin mfl som har utvecklat de här killarna till vad de är. För övrigt ledare vars hockeykompetens överskrider Czarneckis med råge.

Man kan inte bara lägga ner spelet och tycka synd om sig själv om man inte har mest pengar. Om Almtuna hade gjort det hade de kvalat till div1 nu, men istället är de på väg mot Kvalserien med stormsteg.

Almtunas och Djurgårdens coacher är antagligen de elittränare som har fått ut mest av materialet den här säsongen, och de spelar ungefär likadant.
Kommentera