Brynäs IF

715105 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1249494

Sv: MATCHTRÅD KVART 2 DIF-BIF LÖR 20 MARS 16.00
Gurra88:

Var det trevligt i Ö-vik?

En liten passning till dig från mig;

"Brynäs två mål kom dessutom med Sveriges häftigaste powerplay-uppställning. För när Niklas Czarnecki anklagas för att vara en man med hängslen, livrem och dubbla underställ ska man också veta att han lagom till slutspelet har satt ihop fem forwards i samma uppställning." (Åberg)

Som du ser går "Gretzky" Lauritzen från klarhet till klarhet

Men känner jag dig rätt så hittar du väl någon ny syndabock att spy galla över...

spelar pissuslet??? - intressant analys av en taktiskt väl genomförd match där vi genomgående åker skridskor och lyckas störa Djurgården på ett helt annat sätt än i första matchen.

"Jag hade hellre sätt MoDo i slutspel" (Gurra88)

Så talar en sann Brynäsare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 2 DIF-BIF LÖR 20 MARS 16.00
JanT: Herregud.. snacka om mästare i att klippa ut citat till sin fördel.. Det jag menade är att för slutspelets bästa skulle nog Modo varit med för de iallafall gjort ett försök till att vinna en match.. Detta sagt efter första matchen, där det såg ut som att man enbart var nöjd med slutspel och att det sen får gå hur fan som helst..

Annorlunda igår, och ja, jag är först i raden att hylla CZ:s powerplayidé friskt vågat, och väldigt mycket vunnet..Sen att Lauritzen spelar i den formationen tänker jag inte kommentera.. Han gjorde en ok match igår.. Signa honom för 6 år. Bra i en match av de 20 senaste, inte fy skam..

Men matchbilden i sig är som vanligt vi låter de ska pa tryck på oss genom att ställa så många vi kan så nära markström som möjligt.. Spelet lyfter ju mer matchen går. INte av egen kraft utan för att Djurgården helt enkelt tröttnar med sin intensiva forcheking..Men tycker ändå aldrig vi är bättre än djurgården och mest rättvist hade varit Djurgårdsvinst. Men som sagt, man ska göra mål också vilket är svårt när vi har elitseriens bästa målvakt som räddar oss om och om igen..

Vinst i morgon och vi har fantastisk chans att vinna en av de nästkommande bortamatcherna..
Kommentera