Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1251450

Sv: MATCHTRÅD KVART DIF-BIF ONSDAG 24/3 KL 19.00
Med de här spelet så är det ju bara se fram emot nästa säsong.. tyvärr..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART DIF-BIF ONSDAG 24/3 KL 19.00
Det var Brynäs spelmässigt bästa match mot DIF på hela säsongen och första gången jag tycker att vi förtjänat en seger. Och då torskar vi förstås. Den största förklaringen till att Brynäs är chanslösa är givetvis att Brynäs bästa kedja under säsongen plötsligt blivit den sämsta. Hade Dixon & co spelat så här under seriespelet hade vi spelat kvalserie nu.

Har aldrig sett en brynässpelare utvecklas under en säsong som Järnkrok. Från J20-spelare till A-lagets mest lysande stjärna i ett slutspel. Som nån redan sagt - saknaden efter 20-målsmannen Dixon behöver inte bli så stor nästa säsong. (Slutspels-Dixon behöver inte ersättas alls.)

Kul å läsa vilken övertro många har på tränaren. Med ess som Särkijärvi, Challe eller Dahlén i båset hade givetvis Brynäs spelat semifinal. Och förmodligen final också. Det borde inte gå att misslyckas med det här materialet. (Eller som Gurra666 skulle sagt: "Jamen, dom skulle inte ha gjort det sämre i alla fall". Vilket ju är ett skitbra tips från en riktig vinnare.) Och utan Lagerbäck vid rodret hade Sverige spelat VM i tjongboll i sommar och förmodligen dominerat världsfotbollen. (Hela sista stycket kan ni arkivera under avdelningen Naiv - vem, jag? eller Enkla lösningar för dummies.)
Kommentera