Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1254223

Sv: Nästa säsongs lag
MarcusElving: Man kan ju inte riktigt veta hur bra han är eftersom han bara presterat i tyska ligan, vet inte vart den står sig om man jämför med elitserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
sshs: Ja, tyska ligan är självklart en aning sämre än våran elitserie. Men det är inte ljusår vi snackar här. Det finns tyvärr en övertygelse om att elitserien är en av världens bästa hockeyligor. Jag tror inte riktigt det är så. Vi vill gärna se våran egen liga som 2-3 i världen men det är, tror jag, en övertro på elitserien rent allmänt bland svenskar. Jag tror att ES kommer någonstans 4-5 i världen. Vi såg ju hur våra svenska toppklubbar åkte på smörj i CHL till exempel.

KHL, NLA och AHL är nog vare sig vi vill det eller ej minst lika bra, om inte bättre.. Sedan har vi SM-liiga och DEL som inte känns långt ifrån. Jag tycker tyskarna spelade riktigt fräckt och frejdigt i OS.

Richie Regehr producerade 39 poäng som back i DEL, en liga som säkerligen är aningen bättre än allsvenskan, är jag övertygad om.

Tror säkert han skulle kunna bli en fin förstärkning i Brynäs.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
sshs: Mjo, för elitserien är ju världens bästa liga efter NHL, eller hur?
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
sshs: Allt detta har ju enbart med ambitioner att göra. Brynäs egna framtidsplan innbär att det ska bli guld nästa år? Ser sådär lovande ut, med tanke på att markström dessutom sticker.. Läck kommer göra det förbannat bra.. Men det är skillnad på en riktigt bra målvakt och en världsmålvakt..

Varför skulle det bli guld nästa år med nästintill samma lag som inte klarade kvarten. Och ja jag är medveten om att Lasse är inte va med, men han är inte skillnad på kvartsfinal och semifinal..

Är så fruktansvärt trött på lagom är bäst.. Lauritz är precis så.. Lagom.. Han har teknik, och ibland blir det bra, men slutar också ganska ofta åt helvete.. Och klart som fan han har sugit ut en hel del pengar när Czarnecki vill ha kvar honom till varje pris, och i ett läge där även Timrå var intresserat.. Klart som fan han pressat upp lönen ordentligt.

Är han värd det? Nej, i helvete heller..
Kommentera