Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1254328

Sv: Nästa säsongs lag
tompap71: Jag tycker hans teknik är på vinst och förlust.. han går inte med fart men allt som oftast tappar han pucken. .Väger för lite i närkamperna.. känns aldrig farlig när han kommer in framför mål. Man bara vet , att det här missar han.. En sån känsla är aldrig bra..Härligt att du skriver att han är oersättlig, ren humor.. Har inte forskat i namn direkt.. Du har ju en annan som jag ogillar skarpt i tedenby. Samma typ av spelare som Lauritz. Teknisk fast gånger tio av lauritzen teknik. Tappar puck ofta, men i hans fall smakar det mer än det kostar. Han blir låst i ett hv, där det finns för bra spelare..Och särskilt dyr hade han inte varit, men förmodligen drar han till nhl nu..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Gurra88:

Vänta lite har nu!
När har jag sagt att Lauritzen är oersättlig?

Jag påstår att en likvärdig eller något bättre spelare är svår att få tag på till de pengar -jag utan riktig vetskap om men med "sunt förnuft" och lite hjälp med förnuftet har en aning om-
Vilket är en helt annan sak!

Vad gäller Lauritzens storlek och närkamper så har jag ägnat en hel del tid av de stunder jag haft äran att få tillbringa i Läkerolen till att hålla koll på honom. Något som slagit mig är att trots sin lilla storlek vinner han fler närkamper vid sargen än han förlorar.
Kommentera