Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1254464

Sv: Nästa säsongs lag
Peja: "Och fler ambitiösa spelare hade säkerligen stannat om Brynäs hade haft större ambitioner."

Skämtar du? Brynäs ambition är att leda svensk hockeys utveckling och experterna härinne har dessutom förtydligat att det handlar om SM-guld inom 2-4 år. Kan man ha högre ambitioner?

Men är du inne på gamla klantigheter finns det nog en hel del från 80- och 90-talet som borde lyftas fram.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Jajjen: Jag vet flera spelare som har lämnat (eller valt bort) Brynäs de senaste åren eftersom de inte ser en realistisk möjlighet att vinna någonting i Brynäs. Istället har de valt andra klubbar, som har bjudit lika mycket i lön, ibland faktiskt mindre i lön. Du som verkar tro blint på vad Sundlöv & co säger kanske tror på deras ambitioner, men om man kollar vad de gör i verkligheten (t.ex förlänger med varenda medelmåtta) så är det en helt annan sak. Hur motiverar du förlängningen av Hermanssons kontrakt förra sommaren?
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Jag tycker att Brynäs/sundlöv ska värva Lee Goren men man ska inte vara dumma som FBK va och betala hela lönen i november eller när det var utan betala en månadslön så kommer han prestera som en kung och vi får en power forward som är grymt bra i pp
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Noterar också att fokus här på sidan har flyttats från "i Brynäs får aldrig juniorerna chansen" till "det är för mycket juniorer i Brynäs". På 4 månader. I september har GävleLasse & co skjutit in sej för säsongen 2010/11: "det är för många 26-åringar utan skägg i Brynäs." Och allt är Sundlövs fel. Och Czarneckis missade timeout i omgång 44.
Kommentera