Brynäs IF

717541 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1254476

Sv: Nästa säsongs lag

Peja: "Jag vet flera spelare som har lämnat (eller valt bort) Brynäs de senaste åren eftersom de inte ser en realistisk möjlighet att vinna någonting i Brynäs."

Har väldigt svårt att ta dina uppgifter på nåt större allvar.
Visst kan en sån sak var EN av orsakerna till att en spelare väljer bort en viss klubb, men att det skulle vara den enda anledningen låter minst sagt osannolikt.
Spelaren: vad kan ni erbjuda i Brynäs?
Sundlöv: bra betalt, fina utvecklingsmöjligheter, en tränare som vill satsa på dig,
en social miljö med gott rykte osv.
Spelaren: nä tack. Jag tror att jag avstår en fin lön, bra utvecklingsmöjligheter som senare kan ge mig en skjuts i karriären och ett lag/tränare som tror på mig.
Dessutom gillar jag inte lag där spelarna har det kul ihop och trivs även utanför banan.
Jag spelar hellre i ett annat lag, BARA jag får chansen att vinna SM-guld.

Låter det troligt?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: "Sundlöv: bra betalt, fina utvecklingsmöjligheter, en tränare som vill satsa på dig,
en social miljö med gott rykte osv."



Näe, det låter inte särskilt troligt!
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: Du vet att du får istid oavsett om du väljer Brynäs eller en klubb som du ser en realistisk chans att vinna något i. Vad hade du valt? Spelare vill vinna.

Sedan är det klart att spelare under vissa skeden av sina karriärer kanske vill till en klubb där de mer eller mindre garanteras istid (kan vara olika anledningar till att man vill det), men tro't eller ej, de som är bäst i Brynäs är faktiskt toppspelare i guldkandidater också.

Jag struntar faktiskt helt och hållet i om du tar mina "uppgifter" på allvar, eftersom jag vet till 100% att det stämmer i vissa fall, medan du inte har en aning om hurvida det stämmer eller ej. Så varför skulle jag egentligen ta din källkritik på allvar, när den inte baseras på någonting annat än spekulationer, medan jag vet att jag har förstahandskällor?
Kommentera