Brynäs IF

715245 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1257056

Sv: Nästa säsongs lag

Gurra88: "Allt signerat Huge:)"

Ja, och i samtliga exempel har jag hävdat det jag fortfarande gör: en fluga gör ingen sommar. Hardy har lyckats bra så här långt, under sin första säsong.
Men du tar den här säsongen som intäkt för att deras hockey minsann är lösningen på alla problem och sen tar du Melin som exempel på en tränare som minsann är bättre än CZ.
Och det baserar du på Melins säsong i Brynäs -99.
Att han efter det mer eller mindre misslyckats i Rögle, Färjestad och Linköping bortser du ifrån. Lite märkligt sätt att grunda sina analyser på, att bara peka på en enstaka lyckad säsong.
En säsong som du dessutom själv håller med om innehöll en hel del flyt och tillfälligheter.
Nä, kom igen när du har hittat nåt där jag verkligen sågat Hardy och Djurgårdens satsning. Jag tycker liksom de flesta att han är en mkt bra tränare, men låt oss vänta och se hur det utvecklar sig. Hans formel för hur hockey ska spelas är absolut ingen garanti för ständig framgång, hur rolig man än tycker att deras flänghockey är.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: Men vet du? Jag ser hellre en finalplats ett år med chans på guld.. Och sedan några år med kvartsfinaler.. Än år av missade slutspel för att sedan vinna en match i en kvartsfinalsserie.. Inte svårt val..

KAn du inte bara svälja att Djurgården gjort succé och att du hade fel angående dom?
Djurgården drar fulla hus, publiken älskar hockeyn som erbjuds.. De har förmodligen dragit in mängder med pengar på publikintäkter och på en relativt smal spelarbudget.... Varför skulle det inte fortsätta i samma stil? Varför skulle de ta flera steg tillbaka nästa år? Finns undantag, givetvis. Men finns det nått som tyder på att Djurgården inte är med och kampar i toppen även nästa år?..
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Enligt Svenskafans så är Sundlöv intresserade av en röglekvartett. Sjögren, Porseland, Granak och Beaudoin. Skulle Sundlöv lyckas locka en av dom skulle jag bli glad
Kommentera