Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1261078

Sv: Slutspel 2010
GävleLasse: Jag är nog egentligen inte tillräckligt engagerad för att orka sätta mig in i saker och ting, där är du säkert betydligt mer hängiven.
Därför blir det också naturligt att jag för det mesta låter fackfolket göra en bedömning, och utifrån det sen har åsikter om deras agerande.
Men är det egentligen inte så att dom flesta härinne reagerar på ansvarigas beslut, snarare än att man själv AGERAR på förhand, sas?
Sen tycker jag att du är lite orättvis eftersom vi båda emellanåt har diskussioner om ex tilltänkta nyförvärv och andra saker som avhandlas innan vi har facit i hand sas.
Sen är det kanske så att jag är dålig på att instämma i åsikter som andra har när jag håller med, och att det isf felaktigt tolkas som att jag INTE skulle hålla med.
Ren slöhet skulle jag tro.
Den som tiger samtycker, typ....    :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2010

Huge:Men om du nu inte är engagerad så ter det sig väldigt konstigt att du sitter och klankar ner på dem som är det. Speciellt konstigt från din sida när du till och med kallar folk för olika epitet.

Hur skulle det se ut om samhället skulle vara på det sättet? Ingen som ifrågasätter beslutshavarna. Brynäs olika regier har ju haft många felbeslut som drabbat laget negativt å det grövsta. Skall sånt bara läggas till handlingarna utan reaktion?

Två exempel:

- Skattedribblet som lade grunden till det stålbad som klubben tvingades till.
- Det dåligt underbyggda beslutet om Arenans utformning/storlek.
- Experimentet med den stora truppen under Boorks sista säsong i Brynäs.

När det gäller nyförvärven så kan man ju ge både ris och ros. Oftast blir ju detta med facit i hand sas. Men man kan fortfarande ha åsikter redan på förhand. Det är ju inte ofta man blivit knäppt på näsan och haft helt fel i sina prognoser.

Kommentera