Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1261287

Sv: Läkerol Arena byggs om.
GävleLasse: Läkerolen, LLA och Linköpings hall har väl samma arkitekt, därför ser dom väldigt snarlika ut. En arkitekt som för övrigt det inte gick att resonera med vad gäller byggandet av Läkerolen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Hong Kong: Kanske Roland Hennings ansvar också?

Läkerol Arena är ett fiasko på grund av följande anledningar:

ståplats på en sida är dels idiotisk när risksupportrar är på besök och det för även med sig att klackarna hörs mindre genom att dem tvingas stå brevid varandra. Typiskt supporterfientligt byggt

Arenabygget är ett fiasko genom att arenan är byggd i flera etage sådant förstör chanserna till en god stämning.

Enligt pampen Roland Hennings brandtal på årsmötet 2003 så var en ny arena ett absolut måste och detta skulle öka föreningens ekonomiska muskler. Resultatet är att arenan har blivit ett sänke vi har ENDAST kommit till kvatsfinal som bäst under LA:s existens, en succé?

Arenor byggs för familjerna svenssons, marginalåskådarna som vill se STJÄRNOR, slipsnissar som dricker sig fulla och ska spela viktig inför andra slipsnissar. Riktiga Brynäsare älskar fortfarande old school Gavlerinken trots dess för-och nackdelar.

BIF:s stampublik är ca 4,500 åskådare max, resten är medgångspublik som inte fan vet att världens finaste idrottsförening bildades 1912 på platsen där Duvbackens reningsverk ligger idag.

Slutsats: föreningens ekonomiska möjligheter att slåss om Le Mat-pokalen har EJ ökat sedan styrelsens beslut 2004 att bygga en ny arena. Vi står kvar och stampar på samma plats. Brynäs IF:s renomé som mäktig och jävligt bra ishockeyförening börjar försvinna också tyvärr.


Redigerad kommentar

Kommentera