Brynäs IF

715052 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1261475

Sv: Läkerol Arena byggs om.

Lindström: "Vakna upp förfan."

Sa sjusovar´n själv.
När har jag påstått att ekonomin är bra?
Läser du inte de inlägg du svarar på?
Eller läser du men har svårt att förstå vad som sägs?
Inget av alternativen känns direkt bra för en fortsatt hyfsat dialog.

"Vad kostar mest sett till omsättningen? A-laget, hallen eller Kansliet?"

Enligt dig och en del andra: kansliet.
Den enorma hord av sysslolösa människor som befolkar kontor och andra utrymmen på Sätraåsen måste belasta 98% av omsättningen. Minst.

"Hörde just Tellan på tv´n, Ska jag spela i Sverige finns bara en klubb..
Hur många som vart i Bif å dragit utomalands har sagt detta? Vad beror detta på, att så få som vart i klubben och fått chansen och tagit det INTE kommer tillbakas?"

Som sylf säger: hur många urbrynäsare öht har varit utomlands en längre tid och återvänt till ES? Dackell är väl en av få jag kan komma på så här på rak arm.
Just stockholmare verkar av nån anledning vara väldigt hemkära sas, och återvänder gärna till Stockholm, då det dels är deras hemstad men dessutom mest liknar den storstadsmiljö man sannolikt vant sig vid att leva i under sin proffstid.
Omvänt gäller då lantisar sas: spelare från "vischan" har väl fått smak på livet i storstan under proffstiden och att återvända till det liv man lämnat i småstan kanske inte lockar så mkt.
Är förstås inte hela förklaringen men det stämmer säkert till stor del.
Din fråga känns i övrigt retorisk och antyder att Brynäs minsann är så otroligt usla på att "få hem" återvändare, jämfört med andra lag.
För att kunna fastställa om det stämmer så måste man titta på antalet återvändare i resp lag och därigenom få fram en någorlunda rättvis bild.
Brynäs har exporterat relativt få spelare jämfört med många andra lag och ligger därmed ändå rätt bra till i jämförelse med många andra lag och deras återvändare, skulle jag tro.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Huge:

Kul info angående Lauritzen i intervjun med Sundlöv.

Skulle vara intressant att veta vad TIK budade...

En spelare med äkta Brynäshjärta!
Kommentera

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Huge: "Sa sjusovar´n själv.
När har jag påstått att ekonomin är bra?
Läser du inte de inlägg du svarar på?
Eller läser du men har svårt att förstå vad som sägs?
Inget av alternativen känns direkt bra för en fortsatt hyfsat dialog."

Inte någonstans har du hållit med när flertalet här inne har sagt att det måste till flera/större sponsorer, mer folk på läktaren. mm mm
För att vi ska kunna vara ett topp 4 lag, alt leda svensk hockey.
Utan du har trummat på med "Dom har gjort sitt bästa med tanke på situationen, bla bla"

Att inte marknad gör sitt jobb är ju tydligt då vi saknat huvudsponsor och budgeterade evenamang eller vems ansvar är det?

Att Arenan har ätit upp massa pengar på te x uppvärmingen som dom fick rätta till efter eller att dom har ETT kylsysten som gör att det inte kan hållas FLERA klimat zoner (ska ju inte vara lika kallt i entren, restaurangen) som i hallen.
Vilket går att fås i LLA och i dom allra flesta NYA arenor. Att personer som inte haft KUNSKAP som suttit och bestämmt hur nya arenan skulle se ut och själva försökt att ta genvägar för att få ner kostnaden på bygget har ju så här i efterhand vart förödande.

Vill du att jag ska forstätta ta fram hur illa det var planerat innans dom drog igång bygget?

Att jämföra LLA och LA går inte alls då inte ens LA är färdigställd ÄN.

Så är snarare du som sovit sen -99 och inte viljat inse hur illa det har blivit sen dess.

"Brynäs har exporterat relativt få spelare jämfört med många andra lag och ligger därmed ändå rätt bra till i jämförelse med många andra lag och deras återvändare, skulle jag tro."

Kan nämna en Tony Mårtensson, varför tror du han inte kom till Bif efter Nhl/Ahl resan?
Eller tycker inte du att han skulle varit en förstärkning till Bif´s trupp?
Kommentera

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Huge: Ja, jag kan bara komma på Dackell just nu, Jonte Carlsson är en annan men vad jag vet så vill han inte hem. Mårtensson, Micke Samuelsson räknar jag inte då dom inte är från stan, vilket är en förutsättning. Honken var en annan men honom nobbade ju Sundlöv. Ska man börja kritisera på det planet får man gå tillbaka till 80-90 tal då Janne Larsson, Salming, Wahlberg, Jonas Jonsson mfl vände hem men inte till Brynäs, men det känns lite fel att sitta och dissa idag!
Kommentera