Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1264576

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: Vi får väl se vad Sundlöv säger i morgondagens tidning. Men det verkar ju osannolikt att Brynäs skulle kunna förhandlat till sig en sådan klausul med tanke på att Modig hade fler anbud och gick ner i lön för att skriva på för Brynäs. Och jag har aldrig hört talas om någon spelare som har haft en sån klausul, tänker på att t.ex HV fick betala Franzén lön under sommaren etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Peja: Eftersom NHL kan plocka spelare fram till den 15:e juni så är det väl isf mer sannolikt att man har en klausul i kontraktet som säger att all lön som utbetalats fram till den 15:e ska återbetalas av spelaren ifall denne skriver på för ett NHL-lag innan deadline.
Min huvudpoäng är egentligen den att det iaf borde finnas nån sorts överenskommelse som reglerar just den tänkbara situation vi nu hamnat i.
Om det sen är spelaren personligen eller hans nya NHL-lag som får stå för återbetalningen är väl egentligen ointressant.
Den springande punkten i hela resonemanget är dock denna:
Har Modig ansetts vara så pass het på NHL-marknaden att Sundlöv rimligen borde ha insett att Pittsburgh skulle kunna tänkas värva honom just nu?
Känns snarare som att Pittsburghs intresse isf kommit som en blixt från klar himmel, mer eller mindre.
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Men va faan! Målvaktssidan såg svag ut MED Modig. Var, och framförallt när, hittar man nåt likvärdigt? Eller allrahelst bättre. Vad jag förstår så är inte Helenius kontrakterad än. Lägg ett överbud på han, Sundlöv! Helenius är Elitseriens bästa målvakt efter Markström.

Med Sundlövs röta kommer Markström, Läck och Modig hem i oktober. Då står vi med fem målvakter att avlöna.

Ågren börjar tidigt i år.
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Enigt Aftonbladet så har Modig en klausul som tillåter honom att återvända till Brynäs om det inte funkar. Jag hoppas verkligen inte att Brynäs står med öppna armar då.
Jag har svårt att se att det skulle fungera får alla tre av Markan, Läck och Lindbäck. Speciellt Lindbäck får det riktigt tufft i Nashville.
Kommentera